Viikko vierähtää niin nopeasti ja nyt mennään jo maantaissa. En siis ole käynyt viikkoon tallilla. Lauantaina olin näyttelyssä ja tarkoitus tosin oli mennä perjantaina, mutta näyttelyyn valmistautuminen vei oman aikansa. Sunnuntaina kun aikomus oli lähteä, satoikin koko loppupäivän.

Maanantaisin käyn siis heti aamusta ja meninkin tallille. Lippan oli jo viety tarhaan ja mietinkin, miten harmissaan se on kun se heti haetaan takaisin. Ihan mielellään se tulikin luokseni ja oli selvästikin tyytyväinen nähdessään minut. Valmistelin Lippanin ratsastusta varten ja puhdistin sen ensin ja rasvasin hyvin, etenkin vatsan alaosa nisän uurteista on syytä puhdistaa hyvin. Lippan kutiaa sieltä ja huomaan, että sitä helpottaa pesu ja rasvaaminen.

Kentällä menimme tämänkin päivän, siellä oli puomit maassa valmiina sekä pylväitä, jolloin voimme tehdä pujottelua sekä kaksi tynnyriä, joiden ympäri pääsee kahdeksikkoa. Lippan meni oikein hyvin, mutta ravissa se on jäykempi. Tosin tuo pujottelu tekee Lippanille hyvää, sillä saadaan hieman joustavuutta kumpaisellekin puolelle ja jäykkyyttä vähennettyä. Ravasimme muutaman kierroksen pysähtymättä kumpaankiin suuntaan. Lippan menikin oikein hyvin eikä se paljon hionnut, vaikka näin ounastelinkin. Loppukäynnit ja Lippan oli tyytyväinen päästessään jo ratsastuksesta pois. Kaiken kaikkiaan olin oikein tyytyväinen meidän yhteiseen ratsastukseen. Yritän seuraavankin kerran laittaa Lippanille hieman virikkeitä tylsän kenttäratsastuksen sijaan, näin meillä molemmilla on mielenkiintoista puuhaa ja Lippankin on kuuliainen käskyille.